2015. április 13., hétfő

Bemutatkozik a harmadik lány is

Sziasztok!

Eljött az idő, hogy én is megírjam a bemutatkozó posztomat. Akira vagyok, Valentin napon születtem, több mint két évtizede. Vízöntő vagyok, és ezt büszkén vállalom is, a horoszkópom jellemzése majdnem tökéletesen illik rám, de nem vagyok barátkozó típus és nincsenek kiemelkedő vezetői képességeim sem. Ellenben kreatív vagyok, rengeteget agyalok (néha túl sokat is) és nagyon nehezen viselem, ha mások korlátozni akarnak.

 Hogy miket szeretek? Jó kérdés. Rengeteg dolog érdekel, imádok olvasni, filmet nézni, beszélgetni hosszú órákon át a világ nagy dolgairól. Betegesen rajongok a dinoszauruszokért és az unikornisokért, és nem kizárt, hogy klinikai kezelést kéne kapnom a sorozat illetve zene függésegem miatt. Továbbá érdekel a történelem, a különböző vallások és szeretek foglalkozni múltbéli vagy jelenlegi társadalmi problémákkal is.

Most hogy így ledaráltam mindent, adok pár támpontot az ízlésemet illetően.
  • Könyvekben nagyjából mindenevő vagyok, konkrét kedvencem nincs, de őket szeretem a legjobban: Elfújta a Szél, Gyűrűk Ura, Büszkeség és Balítélet, Alapítvány és természetesen a Harry Potter kötetetek.
  • Nem szeretem a horror illetve thriller filmeket, mert folyamatosan azon rettegek, hogy a következő jelenetben jön valami félelmetes dolog, amitől majd megijedek.
  •  Nem hardcore, de azért elég nagy Star Wars rajongó vagyok, oda és vissza vagyok Tarantinoért és Bruce Lee egy isten.
  •  Zene. Sokféle zenét hallgatok, de leginkább a rock világában mozgok otthonosan. Legnagyobb kedvenceim a Metallica, The Beatles, The Doors, Nirvana, Linkin Park és az Iron Maiden. Szeretek még másik kismillió zenekart és énekest, de ez a hat banda hatott leginkább az életemre.
  • Sorozat. Leülök és egy nap alatt simán megnézek egy egész évadot. Itt esélyem sincs kedvencet választani, egyszer ugyan megpróbáltam, de közel háromórányi szenvedés után sem tudtam kiemelni tíz sorozatot a többi közül.

Ennyi érdekes információt tudtam összeszedni magamról, ez is tovább tartott, mint ahogy szerettem volna. Egyáltalán ki az, aki könnyen ír, ilyen bemutatkozó szöveget?
A közeljövőben, indítani szeretnék egy zenés cikksorozatot és különböző könyv illetve sorozat ajánlókkal is készülök.

További jó olvasást!

Akira


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése