Információk

Sziasztok!

Úgy gondoltam, ideje "tisztázni" pár dolgot a bloggal kapcsolatban!
Ez itt egy mindenes blog/blogmagazin, jelenleg ketten vezetjük, és igyekszünk színessé, tartalmassá tenni.
Szinte mindennel foglalkozunk itt, ami csak a blogolással kapcsolatos, írunk cikkeket, vezetünk rovatokat, közvélemény kutatásokat tartunk, és kritikákat is készítünk.


A cikkekről, rovatokról 

Főleg ez a blog fő profilja, hiszen szeretnénk egy érdekes és színes oldalt létrehozni, ahol időről  időre ugyan azokat a témákat is ki tárgyaljuk, mégis van benne változatosság, és egyediség. Cikkeket bármiről írunk, amiről úgy gondoljuk, hogy aktuális, és érdemes "pazarolni" rá az időnket, és megismertetni a világgal a mi álláspontunkat. Rovatokat pedig olyan témákról indítunk, amikből folyamatosan tudunk újabb és újabb bejegyzéseket írni, ami foglalkoztat minket, ami szerves része az életünknek.
Egyszóval azért írunk, hogy titeket, és magunkat is szórakoztassuk, és lekössük az olvasókat, vagy akár kikapcsolódást is nyújtsunk nekik.

A kritikákról

Úgy gondoltam, erről már kell írnom. Nem, nem vállalunk el minden kritikát, csak azokat, amikhez van kedvünk és az időnk is engedi. Általában igyekezzük bő lére ereszteni ezeket a bejegyzéseket, ám van, amikor csak röviden és tömören sikerül kifejeznünk magunkat, ez nem feltétlenül az író hibája, sokszor csak így esik.
Akiket nem vállalunk el, azok se keseredjenek el, én általában bele-bele olvasok minden blogba, amit linkelnek nekem, és az is lehet, hogy egyszer csak mégis megjön a kedve hozzá valakinek, hogy írjon.
Nem szeretnénk kritikákkal kitölteni az egész blogot, hiszen nem emiatt indult, nem ez a fő profil.

Köszönöm annak, aki végigolvasta!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése