2015. május 30., szombat

Top 5 könyves páros - Kihívás

Sziasztok!


Nem olyan régen a bog szerkesztői ki lettek hívva a Top 5 könyves pár bejegyzés megírásához. Én pedig most a jelenleg tartó buzgósági löketemet kihasználva megírom. Remélem tetszeni fog, a végén pedig kíváncsi lennék, hogy ki ért velem egyet, és ki az, aki másokat választana meg.
Demostakkorelkezdem:

5. Avery és Grayson - Szívzűrterápia strébereknek


Amikor olvastam; imádtam őket. Most; imádom őket. Egyszerű és nagyszerű könyv egyébként, ráadásul nem annyira (de azért eléggé) populáris, mint az első három helyen álló történet.

4. Sky és Zed - Lélektársak 1.

Naggyon rég olvastam már a trilógiát, de az biztos, hogy ők ketten mindig előkelő helyet foglalnak majd el a szívemben.

3. America és Maxon - Párválasztó

A kihívóm első helyezettjei nálam ide csúsztak. Lehetetlen őket nem imádni! <3

2. Clary és Jace - A végzet ereklyéi

Olvastam a könyveket, láttam a filmet a szekszuális Jamie Campbell Bowerrel. És aww. Nagy Cassandra Clare fan vagyok, így nem hiszem, hogy ez után nehéz lenne kitalálni az első helyezettet...

1. Tessa és Will - Pokoli szerkezetek

Valamiért még van hátra pár oldal az utolsó részből, de már kijelenthetem, hogy örökforeverszuper kedvencek. Főleg a páros Will nevezetű fele miatt.
***
Najó. Hallgatom a véleményeiteket kommentben. Nektek kik a kedvenceitek? Akiket Akit pedig kihívok:
- Szonidea

Lizzy

2 megjegyzés:

  1. Húú, hát a Hercegnő utolsó pár oldala... Nem tudom, hol tartasz, de én sírtam. :'/ Imádom azt a könyvet, de.... Egyszerűen ez rá a temészetes reakcióm. Amúgy én Jem párti vagyok, de Willt is imádom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú. Akkor sietnem kellene vele :D Jemet is bírom, de ő legyen csak az a csendes társ, aki nem gabalyodik bele nagyon. Bár ördögien mosolyogtam, amikor Tessa elmondta Willnek, hogy Jem menyasszonya. Pedig imádom azt a gyereket. Csak van egy gonosz énem, aki nem tudott ellenállni ennek a pillanatnak... :D

      Törlés