2015. május 10., vasárnap

Őrület

Sziasztok!

Nemrég eszembe jutott, hogy szívesen írnék egy cikket a mostanában hódító őrületekről. Vagy hogyan is nevezik őket. Nem vagyok nagy divatmajom, így szinte 99%, hogy már hétmillió éve elavult dolgokat is felsorolok majd, de nem baj. Igyekszem olyanokat választani, amikek én is büszke(?) tulajdonosa vagyok, és tudok róla véleményt mondani.
Igyekszem minden előnyt és hátrányt figyelembe véve pontozni is őket.

Thigh Gap

Avagy az űr, ami elválasztja lábaidat

Elég megosztó dolog, sokak nem szeretik, vannak, akik észre sem veszik és vannak olyanok, akik megadnának bármit, hogy legyen egy lyuk a combjaik között.

Szerintem ha valaki túlzásba esik, az már nagyon beteges, hiszen van egy határ. De afelett nekem kifejezetten tetszik. Mikor először hallottam róla, rögtön álltam a tükör elé, és nézegetni kezdtem a lábaimat. Megállapítottam, hogy éppencsak nincs, ezért rögtön letöltöttem egy workoutot hozzá, amit egyszer megcsináltam, és furcsamód másnaptól feltűnt. Egy hónap múlva ismét megcsináltam, és hatalmas izomlázam is lett tőle, de úgy gondolom megérte. Nem hatalmas rés, a képen lévőnél kisebb, de én úgy gondolom, nekem éppen megfelelő.

 A ló másik oldala a túl vékony láb, ezt szerintem nem lehet workouttal elérni, koplalni kell hozzá, mint állat. Az pedig nem tesz éppen jót a szervezetnek, ráadásul sokszor még gusztustalan is.

Mindenkinek a lelkére kötöm, hogy ha szeretne magának, azért dolgozzon meg, és NE koplaljon, hiszen ha egy hosszabb éhezés után zsír jut a szervezetbe, azt gyorsabban megkötődik, és oda a "munka". Ráadásul egy izmos és vékony láb jobban néz ki, mint egy nyeszlett pipaszár bot.

Én ennek az őrületnek 10/6 pontot adnék.

Vintage napszemüveg

Avagy a retro(?) csoda *.*


Ismét egy olyan dolog, ami van. És IMÁDOM. Egészen pár nappal ezelőttig abban a tudatban éltem, hogy egy stílus sem áll jól, de a Váci utcán vettem egy ilyesmit(Az enyém kicsit kerekebb), és meg vagyok vele elégedve.
(Egyébként sokan cicanapszemüvegnek is hívják, szerintem nem éppen találóan...)
Eddig viszont rajtam kívül egyetlen emberrel sem találkoztam, akinek jól áll, ezt sokak hátrányának vehetjük, akire viszont passzol, annak előny, hiszen nem lesznek sokan ezzel a fajta szemüveggel az utcákon.

Én neki 10/9 pontot adok

Virágkoszorú

Avagy a Szigetribanc szett második fontos kelléke

Gondolom mindenki ismeri, és nem kell bemutatni a virágkoszorút. 99%-osan jól áll bárkinek, szóval ezzel nehezen lehet mellélőni. Sokan az előbb említett napszemüveggel párosítva hordják, ami egy barátnőmet idézve "nagyon hippis stílusú". (Ezt igazából bárki mondhatta volna...)

10/8 pont

Kalap

Avagy ide nincs semmi frappáns ötletem

Mára már a fiatalok nagy része rászállt az American Horror Storyra. Éés ez egyértelműen azzal jár, hogy sokan hasonlítani akarnak a szereplőkre, akiknek sikerül, azokra pedig mások akarnak hasonlítani és így tovább. Így kirobbant a Violet Harmon őrület, azon belül is a kalapmánia. Rengetegeknek jól áll, és többek között ennek is köszönheti népszerűségét. Nekem van, volt és lesz is, hiszen egyszerű, de nagyszerű kis dolog.

10/8 pont

***

És nektek mi a véleményetek erről? Hagyjatok egy kommentet, hogy Ti ezek közül mit szeretnétek, esetleg mi az ami van nektek!

Lizzy

2 megjegyzés:

  1. Virágkoszorúm van, és imádom:)
    Ui.: Meg tudnád mondani annak a workoutnak a nevét, amit letöltöttél?
    Előre is köszi:)
    -F

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Csak simán Thigh Gap Workout a neve. Egyébként ez volt: http://bit.ly/1Exf2y1
    De most is hangoztatom, hogy ezzel könnyen elérsz eredményeket, de ha nem is hipergyorsan sikerül, akkor se koplalj! Függeszd fel az édességevést, és táplálkozz egészségesen, + ezen a workouton kívül is mozogj sokat, és meglesz az eredmény :)
    Lizzy

    VálaszTörlés