2015. június 11., csütörtök

Top 5 könyves páros - Kihívás

Sziasztok!
Őszintén szólva nem tudom, hogy aktuális-e még ez a kihívás, de annyira kedvet kaptam hozzá, hogy megcsinálom, mert ez jó. Annyira imádom a könyveket, és annyira imádom a benne lévő párokat, hogy jaj.

5. Emma és Evan - Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet

Ez az a páros, amit nem tudom megindokolni, hogy miért imádok annyira. Őket a könyvvel együtt imádtam meg, és a mai napig imádom őket. Teljesen.
4. Pierce és John - Meg Cabot: Alvilág trilógia
Szokatlan találkozásból, szokatlan szerelem, szokatlan módon. Oké, be kell valljam, hogy rettenetesen szeretem a szokatlan, különleges, furcsa dolgokat. Nincs mit tenni, menthetetlenül oda vagyok MINDEN szokatlanért. A szokványos unalmas.


 3. Alec és Magnus - Cassandra Clare: A végzet ereklyéi sorozat
Ó, igen, szintén szokatlan, homoszexuális páros, amelyben Alex nagyon nem akarja felvállalni, hogy meleg, pedig mindenki tudja. Mit kell még magyaráznom? Imádom őket (is).
2. Farah és Frank - Meg Cabot: Alvilág trilógia
Csak annyit mondok, hogy olvassátok el a trilógiát, és higyjétek el, nem fogtok csalódni. Bár Frank csak a második részben jön, akkor is megéri, felejthetetlen könyvek, viccesen, szerelmesen, izgalmasan megírva. Mit is várunk Cabot-tól?
1. Veronika és Eduard - Paulo Coelho: Veronika meg akar halni
SZOKATLAN. Öngyilkos kísérletet végzett lány, skrizofrén fiú csodálatos, nem szokványos szerelme. Ajánlom nagyon nektek a könyvet. Coelho zseniális!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése